Originele tip: producten met je eigen foto of logo op

Geplaatst door Optin Monster in categorie Overige

Als je iemand wil verrassen, dan kan het zijn dat je niet meteen inspiratie hebt om een origineel geschenk te vinden. Misschien bedenk je wel enkele leuke dingen, maar herinneren je jou plots dat je dat geschenk al eens gegeven hebt als cadeau aan die persoon? Na verloop van tijd kan de zoektocht naar een origineel geschenk een echte lijdensweg worden en weet je al snel niet meer van welk hout pijlen te maken. Daarom geven wij jou alvast enkele leuke tips voor een origineel geschenk, met daarop jouw eigen logo of zelfs jouw eigen foto.

Jouw foto op een dekbedovertrek

Wil je iemand verrassen met een erg origineel cadeau? Dan is een gepersonaliseerd fotodeken zeker en vast een uitstekende optie. Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden waardoor je zelfs een dekbedovertrek een gepersonaliseerde touch kan geven. Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto van op reis of aan een leuke foto van jou samen met de persoon die het cadeau zal ontvangen. Zeker als je wil dat die persoon nog regelmatig aan jou denkt, is een gepersonaliseerd fotodeken een prachtig geschenk.

Laat jouw eigen visitekaartjes drukken

Op zich is dit niet meteen iets wat je als geschenk kan geven aan iemand, maar wanneer je een gepersonaliseerde visitekaartjes kan afgeven na bijvoorbeeld een meeting of een bedrijfsbezoek, dan laat je toch altijd een bepaalde indruk na bij de mensen. Op internet zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om visitekaartjes te personaliseren en zo volledig naar jouw eigen hand te zetten. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een eigen foto uploaden of jouw eigen bedrijfslogo op het visitekaartje zetten, zodat de ontvangers meteen zien waarvoor jouw bedrijf staat.

Een handig instrument voor het bijhouden van je visitekaartjes!

Een bedrukt kinderstoeltje voor een geboorte

Moet je binnenkort naar een babyborrel? Dan moet je ongetwijfeld op zoek naar een leuk geschenk waarmee je de kersverse ouders wil verrassen. Wel, een gepersonaliseerd kinderstoeltje kan een prachtig cadeau zijn om te geven. Het is niet alleen een erg attent en origineel geschenk, maar bovendien is het ook nog eens een zeer praktisch cadeau waar er ongetwijfeld veel plezier aan beleefd zal worden.

USB stick met eigen logo

Tegenwoordig gebeurt alles digitaal en uiteraard moet je al die data ook ergens kunnen opslaan. Dan is een USB Stick zeker en vast een super handig geschenk. En als die stick dan ook nog eens gepersonaliseerd is met daarop bijvoorbeeld een foto of een logo, dan is het niet alleen een handig maar ook een origineel geschenk. Via verschillende websites kan je al voor een relatief goedkoper prijs een gepersonaliseerde USB Stick ontwerpen.

Altijd nuttig én bovendien ook personaliseerbaar: een USB stick om data, muziek of bestanden op te slaan

Leuk fotocadeau? Samengevat!

Hieronder hebben we onze tips samengevat en gerangschikt volgens budget. Zo kan je meteen verder.

Fotoidee Vanafprijs* Minimale afname voor deze prijs
Gepersonaliseerde dekbedovertrek € 89,95 1 stuk
Gepersonaliseerde visitekaartjes 0,0370 € 1000 stuks
Gepersonaliseerd kinderstoeltje € 59,95 1 stuk
Gepersonaliseerde USB stick € 6,33 3500 stuks

* De prijzen variëren sterk naarmate de hoeveelheid die je afneemt, alsook de kwaliteit. Voor deze tabel baseerden wij ons op de goedkoopste kwaliteit.
Prijzen gevonden bij Drukland en Yoursurprise.

Nog door jou te activeren

- €15

Exclusief: €15 korting op je bestelling bij Maison Lab!

Voorwaarden

Verloopt: 07/02/2017

Nog door jou te activeren

Gratis

4e artikel GRATIS!

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting bij een besteding vanaf €150

Voorwaarden

Verloopt: 01/06/2016