Tips voor de solden

Geplaatst door Scotty in categorie Mode & Kledij

Yes yes yes, de maand juli is begonnen en dat betekent traditioneel dat ook de soldenperiode opnieuw begonnen is. Voor heel veel mensen is de soldenperiode in juli samen met de soldenperiode in januari de periode waar ze heel erg naar uitkijken. Vaak gaan heel wat mensen al vanaf de eerste dag van de koopjesperiode op zoek naar het ideale kledingstuk aan de beste prijs. Toch is het vaak niet erg slim om je al vanaf de allereerste dag in de koopjesgekte te storten. Best pak je de solden slim aan zodat shoppen tijdens de solden voor jou een makkelijke en vooral voordelige opdracht wordt!

Kies een locatie uit die je goed kent

In steden zoals Antwerpen, Gent, Brussel, Luik, Brugge, … kun je tijdens de soldenperiode in heel wat winkels ongelofelijke koopjes doen. Heel wat mensen kiezen er dan ook voor om tijdens de soldenperiode in één van die steden op zoek te gaan naar de beste koopjes. Toch is het niet aangeraden om tijdens de soldenperiode in een stad te gaan winkelen die je eigenlijk niet zo goed kent. Je kiest best een stad uit die je goed kent. Op die manier weet je meteen waar alle winkels liggen en waar je dus welke spullen kunt vinden. Zo kun je op een kortere tijd veel meer winkels bezoeken dan wanneer je in een onbekende stad rond zal lopen.

Vertrek al van ‘s morgens

Heel wat mensen vertrekken pas na de middag om te gaan winkelen. Vertrek daarom tijdig, al van ‘s morgens, om zo de grote drukte voor te zijn. Na de middag kun je het dan wat rustiger aan doen, terwijl anderen zich moeten haasten in alle drukte.

Stippel een weg uit die je zal volgen

Het klinkt misschien wat overdreven, maar het is wel super handig. Wie op voorhand al een route uitgestippeld heeft van alle winkels die je wil bezoeken, zal veel meer winkels kunnen bezoeken dan iemand die gewoon doelloos rondloopt. Op die manier vermijd je niet alleen tijdverlies, maar ook heel wat frustraties omdat je op het einde van de dag niet alle winkels bezocht hebt die je eigenlijk wou bezoeken. Indien je op het einde van de dag nog tijd over hebt kun je eventueel nog eens hetzelfde traject doen maar bezoek dan wel andere winkels.

Online shoppen bespaart heel wat tijd en moeite

Tegenwoordig heeft ongeveer elke winkel wel een online webshop waar je alle zelfde artikelen als in de winkel kunt vinden. Bovendien is ook de soldenperiode van kracht bij de online webshops. Misschien is het wel een goed idee om tijdens de volgende soldenperiode een dag uit te kiezen waarop je enkel online shopt. Je zal al gauw merken dat je niet alleen tijd en moeite bespaart, maar dat je ook aardig wat geld bespaart.

Geniet van je dag!

Uiteraard blijft de soldenperiode een leuk gegeven. Vergeet daarom zeker niet om met volle teugen te genieten van je dag, zeker wanneer je ‘s avonds thuiskomt en je vangst van de dag bekijkt!

Nog door jou te activeren

- €300

– €300 EXTRA korting op je boeking bij Neckermann

Voorwaarden

Verloopt: 09/01/2017

Nog door jou te activeren

- 5%

5% extra korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 05/10/2018

Nog door jou te activeren

- €2

Exclusief: – €2 op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 30/07/2016