Verras iemand met een waardebon

Geplaatst door Scotty in categorie Waardebon,Wellness & Sauna

Een waardebon geven is tegenwoordig opnieuw “hip”. Steeds vaker geven mensen een waardebon als geschenk tijdens de eindejaarsperiode, voor een verjaardag, voor een unieke gelegenheid of gewoon zomaar om bijvoorbeeld iemand te bedanken. Ook bedrijven geven vaak een waardebon aan hun klanten als relatiegeschenk of aan de werknemers om hen te bedanken voor de geleverde inzet het voorbije jaar of tijdens hun carrière. Het voordeel van een waardebon is dat je niet verbonden bent aan iets materieels dat je krijgt en dat je misschien al thuis liggen hebt of iets dat je eigenlijk niet nodig hebt of gewoon niet graag ziet.

Bongo is een prachtig geschenk

Een voorbeeld van een populaire waardebon is de gekende Bongo. Dit is een originele cadeaubon, die soms ook wel eens de belevenisbon genoemd wordt. Dit omdat je met een Bongo verschillende leuke dingen kan doen. In elke cadeaubon zit er een heuse waaier aan belevenissen binnen verschillende categorieën zoals weekendjes weg, eten en drinken, wellness, actie en avontuur, luxueus overnachten, citytrips, … Kortom, zowat elk domein vind je terug in één van de vele verschillende Bongo’s.

Simpel en duidelijk

Het succes van Bongo is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de eenvoud van de cadeaubon. De persoon die de Bongo wenst te geven kan deze snel en eenvoudig aankopen via de website van Bongo. Je kunt er de Bongo kiezen die je wenst te geven. De persoon die de Bongo cadeau krijgt hoeft nadien de Bongo te activeren via de website van Bongo door de code in te geven. Eenmaal de Bongo geactiveerd is via de website van Bongo kun je vervolgens je hotel of activiteit vastleggen. Hotelovernachtingen kun je via de website van Bongo reserveren, andere activiteiten kun je dan weer rechtstreeks via de aanbieder reserveren.

In elke Bongo zit ook steeds een handige handleiding waarmee je snel en eenvoudig je keuze kan maken.

Nog door jou te activeren

- 15%

15% korting op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 05/03/2017

Nog door jou te activeren

- €10

€10 korting op Plopsa-FunCard

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016

Nog door jou te activeren

Gratis

Uw plooibare koptelefoon gratis bij uw bestelling ongeacht het bedrag

Voorwaarden

Verloopt: 16/03/2016