De meest voordelige gsm abonnementen

Geplaatst door Scotty in categorie Diensten

Heb je een nieuwe telefoon of ben je van plan om binnenkort een nieuwe telefoon te kopen? Dan is dit het ideale moment om eens na te gaan welk gsm abonnement er voor jou het voordeligst is. Vaak hebben mensen een gsm abonnement dat ze standaard genomen hebben toen ze hun nieuwe gsm gekocht hebben of hebben ze vaak een gsm abonnement dat aangeraden werd door één van de verkopers in de telecom winkel. Maar dat wil daarom niet zeggen dat je huidige abonnement voor jou het beste abonnement is.

Uiteraard hangt alles af van je verbruik. Stuur je veel sms’en? Surf je veel op mobiele websites met je gsm? Gebruik je geen van de twee voorgaande opties maar gebruik je je gsm eerder enkel en alleen om te bellen? Al deze factoren bepalen welk gsm abonnement jij het beste neemt.

Telenet King

Een abonnement dat ongeveer alles aanbiedt wat je nodig hebt, is het abonnement King van Telenet. Voor amper €15/maand zitten volgende zaken inbegrepen in je abonnement:

  • 150 minuten bellen
  • 10.000 sms’en
  • 1 GB mobiel internet

Met dit abonnement hoef je dus niet in te zitten met de limiet van het aantal toegestane sms’en. Daarnaast heb je ook 1 GB mobiel internet, wat al redelijk veel is. En als derde heb je ook nog eens 150 belminuten die je maandelijks mag op gebruiken.

Smart + 15

Ook Proximus biedt heel wat verschillende gsm abonnementen aan. Zo bieden ze abonnementen aan waarbij de focus bijvoorbeeld vooral ligt op het sturen van sms’en, het surfen met je gsm of op het bellen met je gsm. Een abonnement dat heel voordelig is en dat tegelijk ook heel wat met zich meebrengt, is het abonnement Smart + 15 van Proximus. Dit zit binnen dezelfde categorie als het abonnement King van Telenet. Bij Smart + 15 heb je volgende zaken:

  • 120 minuten bellen
  • Onbeperkt sms’en
  • 1 GB mobiel internet

Dolfijn 15

Een andere grote operator is Orange. Hier vind je ook heel wat verschillende abonnementen en packs. Binnen dezelfde categorie als de abonnementen van Telenet en Proximus biedt Orange met het abonnement Dolfijn 15 ook een abonnement aan dat uitgerekend zeer voordelig uitkomt en waar je eigenlijk alles in terugvindt dat je nodig hebt:

  • 150 minuten bellen
  • Onbeperkt sms’en
  • 1 GB mobiel internet

 

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting op ALLES

Voorwaarden

Verloopt: 30/11/2016

Nog door jou te activeren

Nieuw

Ontdek hier de nieuwe Sarenza collectie

Voorwaarden

Altijd geldig

Nog door jou te activeren

- 10%

– 10% op alle sale artikelen

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016