Wishlist: dit zijn de leukste geschenken om te geven!

Geplaatst door Scotty in categorie Overige

De eindejaarsperiode betekent steevast dat er tijdens de familiefeesten en andere etentjes geschenken uitgewisseld worden. Klinkt en lijkt allemaal zeer leuk, maar voor veel mensen is de zoektocht naar het ideale geschenk vaak een helse zoektocht. Te weinig inspiratie, beperkt budget, te veel keuze, … Al deze factoren zorgen er bij heel veel mensen voor dat ze erg moeilijk een leuk en origineel geschenk weten te vinden. Toch is het vinden van een leuk en origineel geschenk helemaal niet moeilijk. Zo vind je op Scotty.be verschillende webshops waar je echt ongelooflijk originele geschenken kunt kopen. Wij zochten er alvast de leukste voor jou uit

3 Suisses

De webshop van 3 Suisses, de vroegere catalogus die zeer populair was, heeft een erg uitgebreid aanbod. Je vindt er niet alleen kleding voor dames, heren en kinderen, maar je vindt er ook schoenen, lingerie, huislinnen, meubelen en decoratie, … Keuze genoeg dus om er het ideale geschenk te vinden!

Bezoek de webshop van 3 Suisses

Asos

Deze webshop is erg populair bij mensen die van mode houden. Zowel vrouwen als mannen vinden er de laatste nieuwe kledingstukken en accessoires. Maar in de webshop van Asos kun je ook heel wat coole geschenken terugvinden, die je vaak nergens anders kunt kopen. De ideale webshop om er je geschenken te kopen!

Bezoek de webshop van Asos

Bellewaerde

In vergelijking met de andere webshops in dit lijstje, is Bellewaerde natuurlijk iets totaal anders. Maar net daarom kan een ticket of een abonnement voor Bellewaerde misschien wel jouw ideale cadeau zijn om te geven aan je broer, je zus, een vriend of iemand anders! Plezier gegarandeerd!

Bezoek de website van Bellewaerde

Bongo

Als je echt helemaal origineel uit de hoek wil komen met jouw geschenk, dan is een cadeaubon van Bongo het perfecte cadeau. Op de website van Bongo kun je kiezen tussen ongelooflijk veel verschillende cadeaubonnen. Zo kun je een cadeaubon van Bongo kiezen binnen verschillende categorieën zoals overnachten, eten en drinken, wellness, actie, specials, … Indien je echt helemaal niet weet welke cadeaubon je nu het beste koopt, bekijk dan zeker de handige cadeautips van Bongo om wat extra inspiratie op te doen.

Bezoek de website van Bongo

Brussels Airlines

Waarom niet? Iemand een vliegticket geven is waarschijnlijk één van de meest originele geschenken die je aan iemand kan geven! Op de website van Brussels Airlines kun je vliegtickets kopen naar heel wat uiteenlopende bestemmingen binnen Europa, maar ook buiten Europa. Weet je wat nog leuker is? Een vliegticket naar een bestemming naar keuze! Op die manier kan de ontvanger van het vliegticket zelf kiezen naar waar hij of zij op reis wil gaan. Super origineel toch?

Bezoek de website van Brussels Airlines

Zalando

Eén van de meest populaire webshops op dit moment is Zalando. Deze populaire online kledingwinkel is al gedurende enkele jaren erg populair bij iedereen die van mode houdt. Je vindt er dan ook steeds de laatste nieuwe artikelen om er ook tijdens de eindejaarsperiode helemaal fashionable bij te lopen. Een ideaal geschenk kan dus een cadeaubon van Zalando zijn. Zo kan de ontvanger van jouw geschenk zelf kiezen wat hij of zij er mee koopt.

Bezoek de website van Zalando

Nog door jou te activeren

Gratis

Een Bluetooth docking station toren bij uw bestelbedrag vanaf 49€ excl btw

Voorwaarden

Verloopt: 14/04/2016

Nog door jou te activeren

- 15%

Actie: 15% korting op alle wanddecoratie

Voorwaarden

Verloopt: 01/08/2016

Nog door jou te activeren

- 20%

Tijdelijk: 20% korting bij Pabo

Voorwaarden

Verloopt: 09/05/2016