Zet je vader in de bloemen tijdens Vaderdag

Geplaatst door Scotty in categorie Waardebon

Naar jaarlijkse gewoonte vieren we binnenkort opnieuw Vaderdag. Elk jaar opnieuw zetten heel wat kinderen hun papa gedurende één dag in de bloemetjes door hem eens te verwennen. Dit kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld een leuke activiteit samen te doen of door een leuk en origineel geschenk te kopen.

Originele geschenken

Voor heel veel mensen is het zoeken naar een leuk geschenk vaak een erg moeilijke zoektocht die pas op het laatste moment resultaat oplevert. Toch zijn er heel veel verschillende webshops waar je erg originele geschenken kunt vinden om je vader op een erg leuke manier te verrassen.

In de webshop van Cadeaus.be bijvoorbeeld vind je een ongelooflijk aanbod van geschenken en cadeaus die je nergens anders vindt. Je vindt er naast kleine cadeautjes ook handige gadgets, feestartikelen, cadeaupakketten, sieraden en nog veel meer.

Belevenissen zijn erg populair

Iets wat de laatste jaren erg populair geworden is, zijn belevenissen. Een voorbeeld van een belevenis kan bijvoorbeeld een uitstap zijn naar ergens waar je samen een leuke activiteit doet. Op Cadeaus.be vind je heel veel zo’n verschillende belevenissen. Ook voor Vaderdag zijn er heel wat leuke belevenissen te vinden waarmee je jouw vader ongetwijfeld kunt verrassen.

Denk maar aan een vluchtsimulator of een echte segway city tour waarmee je onze hoofdstad Brussel verkent. Of wat dacht je van een ritje in een slingshot doorheen Wallonië? Of een eitje op een elektrische motorfiets? Kortom, op Cadeaus.be is de keuze van belevenissen waarmee je jouw vader kunt verrassen enorm.

Het leuke aan een belevenis is dat je hiermee kunt tonen dat je echt van je papa houdt. Bij de meeste mensen is het erg gebruikelijk om op Vaderdag een ingepakt cadeau te geven. Maar wanneer je een belevenis als geschenk geeft, dan geef je niet alleen een leuk geschenk, maar tegelijk geef je ook een bijzondere ervaring als cadeau.

Nog door jou te activeren

- €20

– €20 op je HelloFresh maaltijdbox!

Voorwaarden

Verloopt: 30/03/2016

Nog door jou te activeren

- €50

– €50 op je bestelling

Voorwaarden

Verloopt: 16/04/2016

Nog door jou te activeren

- 20%

20% korting bij een besteding vanaf 150EUR

Voorwaarden

Verloopt: 01/07/2016